Omalasanja
Direct vanuit ANJA'S Cucina

Ingredienten:

Springvorm 24cm ingesmeerd met boter
bakpapier
0,5 liter slagroom (zonder suiker!!)
2 zakjes mokkaschuimpjes
Nougatine (hazelnootstukjes met suiker) bij supermarkt
Reep pure chocola met nootjes
Chocolaatjes om te decoreren.


bereiden:

Klem bakpapier op de bodem van de springvorm, smeer de bakvorm in met boter en verkruimel een paar schuimpjes grof op de bodem.
Klop de slagroom luchtig zonder suiker!!! .
Verkruimel een zak mokkaschuimpjes niet al te fijn. Rasp de chocolade en het bakje nougatine er door.  (bewaar eventueel een lepel nougatine om te garneren.


Schep de slagroom luchtig door het schuimmengsel. Kijk zelf even hoe de verhouding wordt. Te veel schuim wordt te zoet. Te weinig te vast.
Stort het mengel in de springvorm, strijk glad en decoreer met schuimpjes, lepel nougatine en de chocolaatjes of mokkaboontjes. Hup in de vriezer en er uit halen als je hem nodig hebt. Even wachten tot je hem kunt snijden met een warm mes en dan snel opeten.