Omalasanja
Direct vanuit ANJA'S Cucina

Ingrediënten (2 personen):

3 rauwe bieten
1 eetlepel lekkere azijn
2 eetlepels walnotenolie
1 theelepel honing
1 theelepel mosterd
Zakje gemengde jonge sla
125 gr zachte geitenkaas
50 gr walnoten


Bereiden:
Kook de bieten in ongeveer 30 minuten tot 45 minuten beetgaar. Het hangt er vanaf hoe jong de bietjes zijn hoe lang ze moeten koken.  Laat afkoelen.
Schaaf de bietjes, of snijdt ze in blokken.
Maak een vinaigrette van azijn, theelepel mosterd, honing, zout en peper en voeg de olie al kloppend toe.  Proef of de dressing zoet of zuur genoeg is en voeg anders nog iets toe.
Vermeng dressing met de bieten, leg deze op de sla en garneer met stukjes geitenkaas en de walnoten.

Vermeng dressing met de bieten, leg deze op de sla en garneer met stukjes geitenkaas en de walnoten.